Bir Gönül Çağrısı
Ey Ümmet-i Muhammed ; “Allah ve melekleri, peygamberi çok salat ederler, Ey müminler! Siz de ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin.” (El-Ahzab-56)

“Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktır.”

“Meclislerinizi salavat ile süsleyiniz.”

Bir Gönül Çağrısı
Ey Ümmet-i Muhammed ; “Allah ve melekleri, peygamberi çok salat ederler, Ey müminler! Siz de ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin.” (El-Ahzab-56)

“Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktır.”

“Meclislerinizi salavat ile süsleyiniz.”

Bir Gönül Çağrısı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Gönül Çağrısı

sonsuzlukAnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapZiyaretçi Defteri

Gençler sesimi duyan yok mu ?

4 posters
YazarMesaj
EnsaR
Site Admin
Site Admin
EnsaR

Gençler sesimi duyan yok mu ? Empty
MesajKonu: Gençler sesimi duyan yok mu ?   Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_minitimePerş. Ara. 03, 2009 12:08 am

Es-selam,

Ya bakıyorumda orada koskaca radyomuzun logosunu koyduk ,tabiki tıklayan çokturda, açan var mı acaba? Hey nerdesiniz ey gençlik, Dj lerrrrr, maaşmı az geldi ?zammı istiyorsunuz, bir el atın şu Radyomuzada kapalı kalmasın Allah rızası için yahu, dedelerden beklemeyin ? Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_biggrin

Ves'selam,
FatimaTuzZehra
Site Admin
Site Admin
FatimaTuzZehra

MesajKonu: Geri: Gençler sesimi duyan yok mu ?   Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_minitimePerş. Ara. 03, 2009 1:50 pm

Duydummm Smile dogrusu zam'a kimse hayir demez:))
Evet sevgili sonsuzluk toplanalim nerde hareket orda bereket! insAllah
mürid
Site Editör
Site Editör
mürid

MesajKonu: Geri: Gençler sesimi duyan yok mu ?   Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_minitimeÇarş. Ocak 20, 2010 4:22 pm

EnsaR demiş ki:
Es-selam,

Ya bakıyorumda orada koskaca radyomuzun logosunu koyduk ,tabiki tıklayan çokturda, açan var mı acaba? Hey nerdesiniz ey gençlik, Dj lerrrrr, maaşmı az geldi ?zammı istiyorsunuz, bir el atın şu Radyomuzada kapalı kalmasın Allah rızası için yahu, dedelerden beklemeyin ? Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_biggrin

Ves'selam,
dede sen kendi sesini zor duyuyorsun bize nasıl ulaşsın. Sen az daha bir çırpın debelen belki birileri duyar ama pek sanmıyorum Razz
NuRuDiLaRaM
Yeni Üye
Yeni Üye
NuRuDiLaRaM

MesajKonu: Geri: Gençler sesimi duyan yok mu ?   Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_minitimeÇarş. Ocak 27, 2010 9:05 pm

Ne zaman gelsem radyo kapali..
Zaten cok az gelebiliyorum,gelincede hep kapali buluyorum yaw
mürid
Site Editör
Site Editör
mürid

MesajKonu: Geri: Gençler sesimi duyan yok mu ?   Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 5:26 pm

NuRuDiLaRaM demiş ki:
VALLA ABLA BİZDE SENİNLA AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ. HEY DEDE KAFANA TAŞ GELMİİYORMU HİÇ ÜSTÜNEDE ALMIYOR YAWWW. DEDE RADYO NEDEN KAPALI Gençler sesimi duyan yok mu ? 27129
EnsaR
Site Admin
Site Admin
EnsaR

MesajKonu: Geri: Gençler sesimi duyan yok mu ?   Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 12:37 am

mürid demiş ki:
NuRuDiLaRaM demiş ki:
VALLA ABLA BİZDE SENİNLA AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ. HEY DEDE KAFANA TAŞ GELMİİYORMU HİÇ ÜSTÜNEDE ALMIYOR YAWWW. DEDE RADYO NEDEN KAPALI Gençler sesimi duyan yok mu ? 27129

Murad, Yahu gençler dururken dedenin ne işi var Gençler sesimi duyan yok mu ? 160753

Huuuuu gençlik ayağa kalk, radyomuzun sesini duyalım, Gençler sesimi duyan yok mu ? Icon_smile

Ves'selam,

Gençler sesimi duyan yok mu ?
1 sayfadaki 1 sayfası